Exterior

CULORI DISPONIBILE

2.0D Sport

2.0XT

2.5i Sport

2.0i Premium

ECHIPARE

Faruri Adaptive pe Directie (SHR) cu LED

Atunci cand efectuezi un viraj, noaptea, directia de iluminare a farurilor se deplaseaza la stanga sau la dreapta, in functie de directia in care manevrezi volanul, pentru a asigura o mai buna vizibilitate.

Faruri Ceata

Proiectoarele de ceata se pot utiliza de asemenea si ca lumina de intalnire in timpul zilei. Acestea emit un fascicul larg de lumina care atenueaza efectul de orbire, mai ales pe timp de ceata, aducand un plus de siguranta.

Spalatoare Faruri Retractabile

Sistemul de curatare faruri utilizeaza un jet de inalta presiune pentru a mentine performanta farurilor in conditii meteorologice nefavorabile. Pentru a se integra in designul Forester acestea sunt retractabile.

Jante Aliaj 18-inch

Modelele i SPORT 2.0 XT si SPORT 2.0 D sunt echipate cu mai multe modele de jenti din aliaj de aluminiu de 18 inch si anvelope de 225/55 R18.

Stergatoare Parbriz Automate

Stergatoarele automate detecteaza stropii de apa de pe parbriz si isi regleaza automat intervalul si viteza de stergere.

Trapa Electrica Panoramica

Trapa electrica glisanta din interior este dotata cu parasolar, oferind o vedere panoramica mult mai buna atat pasagerilor din fata cat si din spate.