Exterior

CULORI DISPONIBILE

1.6i

2.0i

ECHIPARE

Faruri Adaptive pe Directie (SHR) cu LED

Farurile cu xenon oferă o vizibilitate mai bună și mai clară. Cu ajutorul funcției de reglare automată a fasciculului de lumină, farurile luminează întotdeauna în direcția corectă și vă oferă vizibilitatea optimă.

Faruri Ceata

Farurile de ceață aduc un plus de siguranță în situații de vizibilitate redusă, mai ales pe timp de ceață, emițând un fascicul larg de lumină, care atenuează efectul de orbire.

Spalatoare Faruri Retractabile

Sistemul de curatare faruri utilizeaza un jet de inalta presiune pentru a mentine performanta farurilor in conditii meteorologice nefavorabile. Pentru a se integra in designul Forester acestea sunt retractabile.

Jante Aliaj 16-inch

Jantele elegante din aliaj ușor de 16 inch, cu un design cu mai multe spițe, acceantuează aspectul exterior remarcabil al modelului Impreza.

Stergatoare Parbriz Automate

Stergatoarele automate detecteaza stropii de apa de pe parbriz si isi regleaza automat intervalul si viteza de stergere.

Oglinzi cu încălzire electrică

Oglinzile exterioare mari oferă o vizibilitate optimă în spate și sunt acționate și încălzite electric.

Oglinzi cu semnalizatoare LED

Oglinzile exterioare cu pliere electrică îmbunătățesc vizibilitatea, reduc, prin forma lor, zgomotul produs de vânt și sunt dotate cu semnalizatoare LED.

Senzor de lumina pentru faruri/stopuri

Un senzor de lumină pornește și oprește automat farurile în funcție de luminozitate.

Acesorii exterioare

Intreaba dealer-ul tau local de disponibilitatea accesoriilor extra pentru Impreza.