Interior

Un interior confortabil, de care să vă bucurați mai mult.

La aspectul atractiv al modelului Impreza contribuie atât liniile exterioare remarcabile și design-ul modern, cât și materialele de înaltă calitate folosite la interior. Prin spațiul generos pentru șofer și pasageri, precum și pentru lucrurile pe care le transportați zilnic, Impreza vă oferă mai mult loc, mai mult confort, decât v-ați fi așteptat. În același timp, însă, acest model este extrem de compact din exterior.

MATERIALE - TAPITERIE

Piele Neagra cu textil

Textil Gri

ECHIPARE

Volan reglabil pe înălțime și adâncime

Volanul reglabil pe înălțime și adâncime poate fi setat cu ușurință în poziția ideală pentru dumneavoastră, oferindu-vă astfel o experiență personalizată de conducere.

Pilot Automat Inteligent

O simplă apăsare de buton îi permite șoferului să ruleze cu o viteză constantă, prestabilită, pentru un confort sporit în timpul călătoriilor lungi pe drum liber.

Display cu Touch Screen

Cu ajutorul ecranului multi-touch puteți naviga cu ușurință prin fișierele dumneavoastră de muzică. Conectați pur și simplu smartphone-ul dumneavoastră compatibil, cu ajutorul funcției Bluetooth®2 sau printr-un cablu USB, și selectați muzica dorită de pe ecran.

Dublă Climatizare

Cu ajutorul sistemului dual de climatizare puteți controla independent fluxul de aer sau temperatura pentru șofer sau pasageri.

Display Central Multifunctional

Acest ecran a fost poziționat pentru a fi perfect vizibil, cu un minim de distragere a atenției în timpul condusului, și afișează o varietate de informații legate de autovehicul.

Recunoastere Voce- Siri Eyes-free

Subaru Impreza beneficiază de mai multe opțiuni de “mâini libere” față de modelele precedente, grație recunoașterii vocale intuitive.

Panou Frontal Digital

Ceasurile de bord luminate furnizează informații clare și sunt ușor de citit. Display-ul LCD central afișează viteza și în formă digitală, precum și timpul de conducere.

Scaune Incalzite

Sistemul de încălzire a scaunelor din față oferă două setări, una pentru încălzire rapidă și una pentru căldură de relaxare.

Sistem Audio Harman-Kardon

Cele 4 difuzoare ale sistemului 8-speakers de 440W sunt proiectate pentru o inalta performata acustica. Doua difuzoare ovale sunt plasate in portierele fata si doua in portierele spate.

3 Prize de 12Volti

Priza 12V disponibila pentru a conecta acumulatoarele deviceului preferat, precum si o intrare Auxiliara Audio – jack 1,5mm. Conectați smartphone-ul dumneavoastră la funcțiile mașinii și puteți efectua apeluri hands free sau puteți reda muzica dumneavoastră preferată.

Cameră Marșarier

La cuplarea în marșarier, camera video a modelului Subaru Impreza afișează o imagine color a zonei din spatele autovehiculului. Liniile de orientare integrate în imagine asigură o parcare sigură și confortabilă.

Schimbător de viteze cu padele pe volan

Cutia de viteze automată cu variație continuă Lineartronic, extrem de eficientă și cu timp rapid de răspuns, care poate fi acționată manual prin intermediul padelelor de pe volan, vă oferă un sentiment și mai relaxant la condus.

SUBARU STARLINK

Sistemul SUBARU STARLINK3 combină toate aspectele vieții digitale. Având funcțiile unui smartphone încorporat, sistemul vă oferă acces la știri, informații despre vreme, radio prin internet și multe altele. Poate fi utilizat prin intermediul ecranului central multi-touch, al volanul multifuncțional sau prin comenzi vocale.

Echipare Practica

Subaru Impreza, pe lângă aspectul său sportiv și modern, este prevăzut cu o întreagă gamă de echipamente practice și convenabile. Nu toate echipamentele prezentate aici sunt incluse în versiunea standard. Pentru detalii vă rugăm să consultați broșura „Prețuri, date tehnice, echipamente”.

Portbagaj – Idei geniale

Toate componentele modelului Impreza îl transformă într-un autovehicul pe care să-l iubiți. În portbagajul spațios puteți încărca fără probleme mai multe bagaje. În plus, spătarele scaunelor din spate pot fi pliate în jos, în mod individual sau impreună, pentru a permite transportul unor obiecte lungi. Design-ul său ergonomic permite chiar și urcarea în portbagaj și coborârea din acesta.

Cinci uși

În Impreza încap fără greutate cinci oameni și mai multe bagaje. Hayonul aproape pătrat facilitează încărcarea bagajelor, iar în cazul în care spătarele scaunelor din spate sunt pliate, se formează o podea plană de încărcare. De cârligul existent pot fi agățate în siguranță și obiecte mici.

Loc pentru toate

Impreza nu este doar spațios, acesta oferă, de asemenea, o mulțime de spatiu pentru lucrurile mărunte. Toate ușile au integrate suporturi pentru sticle. Consola centrală include un suport pentru pahare și un compartiment de depozitare suplimentar, închis, precum și o conexiune practică la 12 volți.

*1 Bluetooth® este marca inregistrata a Bluetooth SIG, Inc. America.
*2 Soferul este responsabil pentru conditiile de drum de aceea recomandam sa se foloseasca cat mai putin ecranul cu Touchscreen in timp ce conduce.
*3 Recunoasterea vocala este compatibila cu mai multe limbi dar nu cu toate cele existente.
*4 Produsele Apple compatibile cu Siri (iPhone®, iPad®, iPod touch®, etc.) sunt necesare.