Interior

Interior

MATERIALE – TAPITARIE

Piele-cusatura albastra (GT-S)

Piele-cusatura gri (GT)

Textil-cusatura albastra (GT-S)

Textil-cusatura gri (GT)

ECHIPARE

Acces Keyless cu buton de Start-Stop

Avand brelocul asupra dumneavoastra, puteti debloca usile din fata sau usa portbagajului doar prinzand manerul, si puteti porni motorul prin apasarea unui buton.Chiar si fara breloc, codul pin din 5 cifre poate debloca usile.

Asistenta la faza lunga (HBA)

Sistemul HBA creste vizibilitatea si siguranta pe timp de noapte pornind sau oprind faza lunga a Levorg-ului, automat, in functie de conditiile de traffic.

Volan reglabil pe inaltime si adancime

Reglati-va experienta de condus cu volanul reglabil pe inaltime si adancime, care se poate acomoda intr-o gama larga de preferinte.

Incalzitor Scaune

Pentru zilele friguroase, Levorg pune la dispozitie scaune incalzite, reglabile, atat pentru sofer cat si pentru pasagerul din fata.

Priza USB (Fata si Spate)

Pastreaza-ti dispozitivele electronice incarcate la maxim si gata de folosire cu prizele USB, foarte usor de accesat si folosit, si de catre pasagerii din fata si de catre cei din spate.

Display Central Multifunctional

Pozitionat pentru a fi perfect vizibil , cu un minim de distragere a atentiei in timp ce conduci, ecranul iti arata o varietate de informatii care te pun in legatura cu vehicolul tau.

Recunoastere Voce- Siri Eyes-free

Acum cu mult mai multe functii fara-maini datorita Recunoasterii Vocale (*2) si integrarii Siri Eyes Free (*3,4). Conecteaza produsele Apple compatibile cu Siri si trimite mesaje, apeleaza, trimite mailuri sau navigheaza pe internet fara sa atingere. Chiar si fara Siri poti interactiona fara maini cu navigatia, telefonul si sistemul audio.

Volan in Forma Literei D

Exista un motiv pentru care s-a investit atat de mult in gandirea acestui volan.Pentru ca acesta este principal conexiune cu experienta condusului.Mai presus de aspectul sportiv si al design-ului in forma literei D, volanul Levorg-ului este usor de prins si de manipulate, multumita formei sculptate si a sentimentului ridicat de aderenta.

SUBARU STARLINK (*1)

La fel ca un smartphone inglobat in masina ta, avand SUBARU STARLINK(1*) Infotainment System, poti accesa radio prin internet, aplicatii distractive si multe altele.Avand control asupra sistemului cu un display central ca o tableta de 7 inch, prin volanul multifunctional sau prin comanda vocala(2*).Daca nu poti gasi muzica ta preferata, conecteaza-ti IPhone-ul(3*), smartphone-ul sau alt dispozitiv musical mobil prin intermediul conexiunii USB sau a jack-ului AUX standard.

Control Touchscreen

Folosind un ecran cu touch poti selecta cu usurinta muzica ta, exact ca pe smartphone-ul tau.Conecteaza-ti simplu smartphone-ul prin Bluetoth®(4*) sau prin portul USB, si iti poti selecta muzica chiar de pe touchscreen.

Recunoastere Vocala (*2)

Recunoasterea vocii intuitive(*2) poate intelege fraze si dialoguri pentru a introduce si a interactiona cu navigatia, cu telefonul hands-free si cu sistemul audio pentru a usura experienta condusului.

Comenzi Montate pe Volan

Comenzile montate pe volan, aseaza comenzile audio in mod convenabil la indemana, si un sistem hands-free Bluetoth® (*4) se sincronizeaza automat cu telefonul pentru a te mentine concentrat la drum.

* 1 Soferul este întotdeauna responsabil pentru conducerea în siguranță și atent . Vă rugăm să va abțineti de la operarea ecranului tactil în timpul mersului . Pachetul de comunicații poate fi taxat în funcție de zona dumneavoastră .
* 2 Recunoașterea vocii este compatibila doar cu anumite limbi și nu poate accepta toate limbile.
* 3 Apple® , iPhone® și iPod® sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc.
* 4 Bluetooth® este o marcă comercială înregistrată a Bluetooth SIG , Inc. America.