Exterior

CULORI DISPONIBILE

Tungsten Metallic

Crystal White Pearl

Ice Silver Metallic

Lapis Blue Pearl

Deep Sea Blue Pearl

Venetian Red Pearl

Platinum Grey Metallic

Dark Grey Metallic

Crystal Black Silica

ECHIPARE

Jante Aliaj Aluminiu 18-inch

Rotile din Aliaj de Aluminu pe 18-inch sunt exclusiv pentru Outback. Un design aerodinamic si robust pentru imbunatatirea eficientei consumului de combustibil. Împreună cu anvelope de înaltă performanță 225 / 60R18 , ele aduc un plus atractiv pentru modelele Outback 2.5i-S și 2.0D – S

Jante 17-inch Aliaj Aluminu

Elegante, jantele pe 17-inch cu 5 spite duble sunt echipate cu anvelope 255 / 6S R17 pe modelele Outback 2.0D si 2.5i .

Faruri autoreglabile cu LED

Obtineti maximum de lumina din momentul in care aprindeti farurile adaptive care va ajusta sa le mentineti la unghiul optim pentru o vizibilitate corecta.

Spalatoare faruri retractabile

Pentru a asigura o functionalitate buna pe vreme urata, aceste spalatoare cu pop-up (retractabile) au o presiune cu jet foarte ridicata pentru a le curata asa cum ai nevoie.

Proiectoare ceata de fata

Aceste lămpi eficiente minimizeaza efectul de orbire în condiții de ceață pentru un plus de siguranță, totodata sunt utile ca lumini de intalnire pe timp de zi.

Stergatoare parbriz automate

Atunci cand sunt detecatate precipitatii, stergatoarele de parbriz automate vor porni si isi vor ajusta perioada de functionare in functie de viteza de deplasare.

Oglinzi retrovizoare incalzite

Oglinzile laterale permit reglarea puterii și plierea electrica, incalzirea si semnalizarea directiei cu tehnologie LED. Forma lor este conceputa sa reduca zgomotul facut de vant in interiorul cabinei.

Sine portbagaj plafon

Sinele masive de plafon fac echiparea cu extra-bagaje usoara. Vei vedea ca noul Outback are nenumarate metode de a rezolva treaba. Necesita achizitionarea barelor perpendiculare (potbagaj plafon) pentru a incarca bagaje pe plafon.

Trapa mare plafon

Bucurați-vă de un sentiment de libertate cu noua trapa mai mare. Trapa glisanta din interior include perdea de tip pop-up si auto-retractare care au noi caracteristici pentru a aduce mai multa lumina in interiorul masinii.

Inchidere electronica portbagaj

Pe măsură ce cerințele vieții sunt variate, este bine să se cunoasteti ca Outback se poate ridica cu ușurință la nivelul cererilor. La simpla apăsarea a unui buton, usa portbagajului vă oferă acces instantaneu la zona de încărcare făcându-l mai accesibil pentru incarcare rapida.

Eleron luneta

Sofisticat și aerodinamic, Outback are un eleron care este integrat perfect în haionul portbagajului. Partea din spate a acestuia este colorata în negru, nu este acoperita pentru a ascunde zgarieturile pe care le puteti face cand incarcati portbagajul de pe plafonul masinii.

Pornire la buton si deblocare Keyless

Cheia breloc va ofera acces nelimitat, fara a fi nevoie de chei. Pentru a bloca/debloca portierele din față sau din spate, pur și simplu apucati de manerul usilor. Pentru a porni motorul apasati pe butonul START/STOP. Cu ajutorul unui cod PIN format din 5 cifre Subaru vă permite să il deblocati chiar si fără chei.