Interior

Piele Crem (Ivory)

Piele Neagra

ECHIPARE

Volan Reglabil

Pentru a avea o pozitie de condus cat se poate de confortabila, volanul este reglabil pe inaltime si pe adancime.

Scaun sofer reglaj 8 cai (suport-lombar)

Gaseste-ti pozitia ideala de condus cu scaunul reglabil pe 8 axe si suport lombar pentru un confort sporit si ergonomic.

Consola centrala

Consola centrala marita ofera suport pentru mai multe CDuri precum si un suport special de carduri, pixuri si monezi.

Lumini interioare

O lumina albastra in interior ofera o senzatie racoritoare si sofisticata. Consola si suportul de pahar sunt mai usor de gasit pe intuneric datorita aceleiasi lumini primitoare.

Scaune spate – confort sporit

Cabina la Outback este conceputa sa ofere destul spatiu pasagerilor din spate si capacitatea de asi inclina scaunele pentru confort la drumurile lungi.

Navigare cu Touch Screen

Ecranul tactil face selectia melodiilor mult mai usoara, precum un telefon mobil. Conecteaza cu usurinta Smartphone-ul prn Bluetooth (*1) sau port USB si poti alege muzica chiar pe ecranul masinii.

Recunoastere Voce- Siri Eyes-free

Acum cu mult mai multe functii fara-maini datorita Recunoasterii Vocale (*2) si integrarii Siri Eyes Free (*3,4). Conecteaza produsele Apple compatibile cu Siri si trimite mesaje, apeleaza, trimite mailuri sau navigheaza pe internet fara sa atingere. Chiar si fara Siri poti interactiona fara maini cu navigatia, telefonul si sistemul audio.

Navigatie detaliata pentru sofer

Navigatia Pas cu Pas situata acum chiar in display-ul LCD dintre ceasurile de bord, oferind o orientare mai sigura si mai ergonomica fara a privi in lateral spre consola centrala.

Subaru StarLink

Sistemul Subaru Starlink ofera acces in siguranta pe radio, aplicatii si alte ecrane tactile; activare viraj multifunctional sau comezi vocale. Soferul este responsabil pentru a conduce si este recomadata evitarea interactiunii cu ecranul in timp ce conduce.

Sistem Audio Harman-Kardon

Sistemul audio de ultima generatie Harman/Kardon, GreenEdge, include 12 boxe Harman/Kardon si acustica imbunatatita pentru o experienta audio mai bogata.

Sistem ventilatie spate

Oferind un confort in plus pentru pasagerii din spate, noul Outback include ventilatie reglabila in consola centrala din spate.

Plastic protectie prag interior

Protectia pragului confectionata dintr-un plastic rezistent la zgarieturi ofera un aspect placut imbinand armonios mocheta, chederul usii si elementele pragului

*1 Bluetooth® este marca inregistrata a Bluetooth SIG, Inc. America.
*2 Soferul este responsabil pentru conditiile de drum de aceea recomandam sa se foloseasca cat mai putin ecranul cu Touchscreen in timp ce conduce.
*3 Recunoasterea vocala este compatibila cu mai multe limbi dar nu cu toate cele existente.
*4 Produsele Apple compatibile cu Siri (iPhone®, iPad®, iPod touch®, etc.) sunt necesare.