Tehnologie

ECHIPARE SI TEHNOLOGIE

Tractiune Integrala Simetrica

Controlul duce la incredere, iar stabilitatea creaza agilitate deosebita in noul Outback. Combinatia dintre Sistemul de tractiune Symmetrical AWD si motorul Subaru Boxer cu un centru de greutate mai coborat inspira incredere la volanul Subaru. Folosind toate cele 4 roți ca puncte de aderență și oferind o stabilitate remarcabilă, Symmetrical AWD produce o conexiune puternică între tine și drum.

Linetronic

Proiectată să scoată la iveală tot ce e mai bun din motorul Subaru Boxer și din tracțiunea Symmetrical AWD, transmisia variabilă continuă Lieartronic păstrează turația motorului la parametrii ideali. Astfel, noul Outback este lider la clasa lui în ce privește consumul de carburant – 6.1L / 100km.

Motor Subaru Boxer

Subaru crede cu tarie ca motorul BOXER, adica motor amplasat orizontal si cu pistoanele asezate opus in jurul arborelul cotit, este tipul de motor ideal pentru o experienta de condus cat mai placuta. . Dimensiunea si greutatea acestui tip de motor este considerabil mai mica fata de cea a unui motor clasic in linie.

Lumini interioare

Putere maxima: 110 kW (150 PS) / 3,600 rpm
Cuplu maxim: 350 Nm (35.7 kgfm) / 1,600-2,800 rpm
Consum (*1):
6.1 lit./100 km (Lineartronic), 5.6 lit./100 km (6MT)
Emisii CO2 (*1):
159 g/km (Lineartronic), 145 g/km (6MT)

3.6-litre DOHC SUBARU BOXER

Putere maxima: 191 kW (260 PS) / 6,000 rpm
Cuplu maxim: 350 Nm (35.7 kgfm) / 4,400 rpm
Consum (*2): 9.9 lit./100 km
Emisii CO2 (*2): 230 g/km

2.5-litri DOHC SUBARU BOXER

Putere maxima: 129 kW (175 PS) / 5,800 rpm
Cuplu maxim: 235 Nm (24.0 kgfm) / 4,000 rpm
Consum (*1): 7.0 lit./100 km
Emisii CO2 (*1): 161 g/km

Performanta de lunga durata

Motorul Subaru boxer are un design rigid si auto-echilibrat, oferind un centru de greutate mult mai jos si stopand vibratiile intalnite la motoarele in V sau in linie, de 4 cilindri, de aceeasi clasa.

Stabilitate Sporita

Datorita formei plate a motorului care sta mai jos pe sasiu, intreaga masina este multa mai stabila si bine balansata, oferind mai mare rezistenta la miscarile stanga-dreapta comparativ cu alte vehicule asemanatoare.

Activare X-mode

Un buton conceput pentru un control mai bun al aderentei. Noul X-Mode coordoneaza motorul, transmisia, sistemul de tractiune integrala AWD si franele pentru ca autoturismul sa se deplaseze in cele mai bune conditii, indiferent de tipul de teren.

Schimbator cu padele

Schimbatoar de viteze cu padele pe volan pentru control la varful degetelor, oferindu-ti puterea de a selecta ce raport de viteza Linetronic ti se potriveste mai mult cu stilul de condus. Deasemenea ofera si transmisie manuala pentru modelul pe benzina (cu 6 trepte) si diesel (cu 7 trepte) pentru un raspuns rapid la comanda. Acestea ofera mai multa precizie si sportivitate in timpul conducerii.

SI – Drive

Sistemul de asistenta SI-DRIVE (Subaru Intelligent Drive) poate ajusta capacitatea de reactie a trenului de rulare la diferite stiluri de condus, conditii de drum sau la orice modalitate de condus, la cererea clientului. Rapid, se restabileste raspunsul vehiculului la apasarea pedalei de acceleratie si comportamentul transmisiei automate, pentru a ne asigura ca vehiculul indeplineste standardele dumneavoastra de performanta in orice circumstanta.

SI Drive – Modul Sport-Precizie Maxima

Punand accent pe raspunsul vehiculului, modul Sharp Sport impulsioneaza motorul la potentialul sau maxim. In acest mod, motorul raspunde mai rapid la apasarea pedalei de acceleratie, accelerarea vehiculului fiind mult mai puternica. Pentru a prelua un control mai mare asupra vehiculului, utilizati padelele, pentru un control mai facil al celor 8 rapoarte de transmisie, pentru a simti cu adevarat placerea condusului.

SI-Drive Modul Sport

Modul Sport ofera o miscare lina a motorului la orice viteza. Vei simti imediat un raspuns linear ce adduce la viata cuplul rafinat si bogat al motorului.

SI-Drive Modul Inteligent

SI-DRIVE activeaza modul inteligent pentru un raspuns imediat al modului de condus si al reglarii emisiilor de CO2. Manevrarea pedalei de acceleratie se realizeaza mai eficient pentru un nivel sporit de control.

*1 Consum de combustibil si Emisii CO2: Conform EC715/2007-2015/45/W.

*2 Consum de combustibil si Emisii CO2 : Conform to ECE R101-01.