Despre Twin Motors

Twin Motors SRL a fost fondată în 2016 cu scopul de a fi parteneri autorizați Subaru. Suntem destinația ideală din Cluj pentru a explora aceste mărci de mașini și a aprecia calitatea acestora.

Principalul obiectiv al companiei constă în creșterea continuă, extinderea constantă a gamei de servicii oferite și, nu în ultimul rând, îmbunătățirea standardelor în ceea ce privește calitatea. Orientarea noastră se concentrează pe satisfacția clienților, acordăm o atenție deosebită controlului calității și ne străduim să inovăm în mod constant în acest domeniu.

Twin Motors deține în prezent un sediu cuprinzător, format dintr-un showroom modern dedicat exclusiv mărcii Subaru și un service multi-brand specializat în reparații pentru diverse autovehicule.

Verificare tehnică și service specializat

Twin Motors Service

Serviceul nostru oferă o gamă completă de servicii la standarde profesioniste. Indiferent dacă discutăm despre operațiuni de tinichigerie și vopsitorie sau despre intervenții mecanice și aprovizionare cu piese de schimb, garantăm o calitate superioară deoarece considerăm că siguranța și confortul automobilului dumneavoastră sunt prioritare.

Ne propunem să asigurăm consultanță și suport personalizat tuturor clienților noștri. Dorim ca vehiculul dumneavoastră să-și atingă întregul potențial și să ofere performanțe de vârf. Principiile noastre se bazează pe calitate și transparență, iar soluțiile pe care le oferim sunt optimizate pentru nevoile specifice ale autovehiculului dumneavoastră.

Mecanică

Atelierul mecanic este echipat cu 4 posturi de lucru complet echipate cu o varietate de scule speciale, dispozitive și echipamente necesare pentru a asigura o calitate superioară a lucrărilor. Ne ocupăm de efectuarea reparațiilor la motoare, instalații și componentele acestora, lucrări la sistemul de rulare, frânare și direcție, precum și la componentele acestora.

Electrică

Serviciul oferă un post de lucru specializat în repararea, întreținerea și reglarea echipamentelor și componentelor electrice și electronice ale autovehiculelor. Acesta include testarea diferitelor subsisteme electrice, reglarea și verificarea farurilor, precum și înlocuirea componentelor defecte.

Aer condiționat

Atelierul mecanic dispune de un echipament performant pentru verificarea și reîncărcarea sistemelor de aer condiționat destinate oricărui tip de vehicul, inclusiv capacitatea de a efectua reparații ale acestor sisteme.

Testare Motor

Serviciul nostru dispune de un multi-tester performant compatibil cu toate mărcile, precum și de un tester original adaptat pentru mărcile Subaru, SAAB și Polaris, pentru efectuarea diagnosticărilor complexe ale tuturor sistemelor autoturismelor (motor, airbag, abs etc) și pentru teste de drum.
Diagnoza

Reprogramează și elimină codurile de eroare, regenerează filtrele de particule pentru diverse tipuri de autovehicule, diagnostichează și remediază defecțiunile electronice și electrice.

Reglaj direcție, testare amortizoare, sistem de frânare și noxe

Verificările și reglajele de direcție sunt efectuate cu ajutorul unui aparat de verificare și reglare a geometriei, utilizând un sistem computerizat. În cadrul service-ului, se pot efectua teste pentru sistemul de suspensie, sistemul de frânare, precum și analize de emisii atât pentru motoarele Diesel, cât și pentru cele pe benzină și GPL.

ITP

Stația noastră de Inspecții Tehnice Periodice se autorizează pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 tone inclusiv, cu exceptia mopedelor, motocicletelor și a remorcilor acestora. Prin urmare noi efectuăm ITP pentru autoturisme, autoutilitare și autoturisme 4×4.

Tinichigerie

Atelierul dedicat reparării și redresării structurii caroseriei efectuează operațiuni complexe de tinichigerie asupra tuturor elementelor autoturismelor, utilizând tehnologii moderne de redresare și sudură, inclusiv înlocuirea șasiurilor și/sau caroseriilor. Procesul de sudură se efectuează cu echipamente de sudură electrică prin puncte, utilizând un mediu protector. Pentru centrarea și redresarea caroseriilor, se folosește o platformă specializată.

Vopsitorie

Atelierul de vopsit dispune de două posturi de lucru destinate pregătirii autoturismelor. Este echipat cu o cabină de vopsit, un cuptor de uscare, un mixer pentru amestecarea și pregătirea vopselelor pe bază de apă, un sistem de aspirare a prafului și extracție a gazelor nocive, un panou de uscare cu raze infraroșii, un set de pistoale pentru protecție anticorozivă. Alături de toate astea mai avem și alte echipamente și dispozitive specifice, care contribuie la realizarea unor lucrări de calitate superioară.

Vă oferim servicii profesionale, la cele mai înalte standarde