PREZENTARE TWIN MOTORS

SC TWIN MOTORS SRL si-a inceput activitatea din dorinta de a reprezenta doua mari brand-uri de renume din lumea automobilelor.
Astfel in martie 2016, aceasta companie devine dealer autorizant Subaru si SsangYong.
Obiectivul nostru principal consta in dezvoltarea continua, extinderea gamei de servicii si cresterea standardelor de calitate. Toate acestea vin impreuna cu orientarea spre clienti si satisfacerea nevoilor acestora., accentul cazand pe controlul calitatii procesului de productie, ceea ce duce la o inovare continua in acest segment.

Din dorinta de a acoperi nevoia de servicii tot mai crescanda a clientilor, firma noastra s-a dezvoltat, devenind service multibrand si largindu-si astfel domeniul de activitate. In prezent va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:
-Reparatii mecanice si electrice
-Diagnoza
-Vopsitorie si tinichigerie
-Serviciul Buy-Back
-Masina in schimb in timpul reparatiilor
-ITP

Excelenta in Service Auto
inca din 1980

Clienti multumiti
Luni garantie
Reparati efectuate

In prezent, compania noastra detine un sediu compus dintr-un showroom modern, dedicat celor 2 brand-uri, un service multibrand dedicat reparatiilor specific tuturor autovehiculelor si o receptie, impreuna cu o sala de asteptare.
Personalul din aceasta companie este unul calificat, motivat si responsabil, care vine in intampinarea nevoilor clientilor cu informatii de ultima ora, produse si servicii de cea mai buna calitate, conforme pentru satisfacerea clientilor care ne calca pragul.

In primul rand, suntem dealer autorizati Subaru si SsangYong, iar in showroom-ul nostru puteti gasi diferite modele alea acestor marci si totodata puteti opta pentru un test drive cu masina dorita de dumneavoastra, inainte de a o cumpara.

Masinile Subaru sunt un simbol al excelentei tehnice, al evolutiei si al grijei pentru mediul inconjurator.  Acestea ofera siguranta mult dorita, stabilitate si cea mai performanta tractiune, cea 4×4, intalnita de asemenaea la toate modelele Subaru. In acelasi timp, ce le deosebeste pe aceste masini de restul este configuratia boxer a motoarelor, arhitectura care presupune asezarea cilindrilor si a pistoanelor orizontal, diametral opus, lucrand unul impotriva celuilalt.

SsangYong sunt niste masini care iti ofera incredere datorita calitatii lor si datorita faptului ca au la baza o tehnologie germana, imbinata cu un design coreean. Aceste masini sunt cunoscute pentru capacitatile lor off-road si pentru cutia automata marca Mercedess.

In al doilea rand, suntem un service multibrand. Iar in cele ce urmeaza va vom detalia serviciile prestate de noi:

Mecanica

Atelierul mecanic, dotat cu 4 posturi de lucru, cu o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare pentru obtinerea unei calitati deosebite a lucrarilor, executa reparatii la motoare, instalatii si componentelor acestora, lucrari la sistemul de rulare, franare si directie, precum si a componentelor acestora.

Electrica

Service-ul dispune de un post de lucru pentru repararea, intretinerea si reglarea echipamentelor si componentelor electrice si electronice ale autoturismelor, testari ale diverselor subsisteme electrice, reglarea si verificarea farurilor precum si inlocuirea componentelor defecte.

Aer conditionat

Atelierul mecanic este dotat cu un aparat performant pentru verificarea si reincarcarea instalatiilor de aer cionditionat pentru orice tip de autoturism, putandu-se efectua si reparatii ale instalatiilor.

Testare Motor

Service-ul nostru beneficiaza de un multitester performant pentru toate marcile, precum si de tester original pentru marcile Subaru, SAAB si Polaris, pentru executarea de operatii complexe de diagnosticare pentru toate sistemele autoturismelor (motor, airbag, abs etc) precum si teste de drum.

Diagnoza

Resoftare si stergerea codurilor de eroare, regenerarea filtrelor de particule pentru o varietate de masini si diagnosticarea si reparatia defectelor electrnice si electrice.

Reglaj directie, testare amortizoare, sistem de franare si noxe

Verificarile si reglajele de directie se executa cu un aparat de verificare si reglare a geometriei in sistem computerizat. Service-ul poate executa teste ale sistemului de suspensii, ale celui de franare, precum si teste de noxe atat pentru motoarele Diesel cat si pentru cele pe Benzina si GPL.

ITP

COD STATIE CJ – 052

Statia noastra de Inspectii Tehnice Periodice se autorizeaza pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 tone inclusiv, cu exceptia mopedelor, motocicletelor si a remorcilor acestora. Prin urmare noi efectuam ITP pentru autoturisme, autoutilitare si autoturisme 4×4..

Tinichigerie

Atelierul pentru repararea sau redresarea structurii carioseriei executa lucrari complexe de tinichigerie ale tuturor componentelor autoturismelor, prin tehnologii moderne de redresare si sudare, inclusiv inlocuiri de sasiuri si/sau caroserii. Sudura se face cu aparatura de sudura electrica prin puncte cu mediu protector iar centrarea caroseriilor se realizeaza pe o platforma speciala pentru centrarea si redresarea caroseriilor.

Vopsitorie

Vopsitoria detine 2 posturi de lucru pentru pregatirea autoturismelor si este dotata cu cabina de vospit, cuptor de uscare, mixer pentru aerarea si prepararea vopselelor pe baza de apa, instalatie de aspirare praf si exhaustoare noxe, panou de uscare cu raze infrarosii, trusa pistoale protectie anticoroziva si alte SDV-uri specifice, dotari care contribuie la obtinerea unor executii de calitate.

Alte serivicii prestate de noi:
  1. Buy-back (masina la schimb)
  2. Masina la schimb in timpul reparatiilor.

Fa o programare!