Interior

Piele Neagra – Alcantara®*

Textil Negru

ECHIPARE

Acces Fara-Cheie si Buton START/STOP motor

Avand cheia breloc asupra dumneavoastra puteti debloca toate usile inclusiv portbagajul, doar prin atingerea manerului. Puteti porni/opri de asemenea si motorul prin apasarea unui sigur buton de START/STOP. Subaru te lasa sa descui chiar si fara cheie prin inserarea unui cod PIN din 5 cifre.

Schimbator de viteze cu padele

Standard cu cutie automata, padelele de pe volan iti permit sa schimb rapoartele la BRZ foarte repede doar cu varful degetelor.

Dubla Climatizare

Puteti controla independent fluxul de aer sau temperatura pentru sofer sau pasageri, cu ajutorul sistemului dual de climatizare. Un filtru microscopic previne intrarea prafului in cabina.

Lumini interioare

Optiunea de scaune incalzite este o placere in ziele cu vreme rea sau rece. Acestea au doua pozitii de incalzire.

SUBARU Starlink (1*)

Conecteaza orice dispozitiv cu USB sau prin Auxiliar 3.5 mm audio jack pentru a asculta in boxele masinii muzica ta preferata.

Ceasuri de Bord Sport

Conceput de o minte entuziasta, Turometrul este marit si pozitionat central fata de sofer pentru a oferi informatia vitala fara mari eforturi. Culoarea clasica de lumina rosie este semnatura SUBARU Sport.

Consola Centrala Multifunctionala

Pozitionat pentru a fi perfect vizibil, cu un minim de distragere a atentiei in timp ce conduci, ecranul iti arata o varietate de informatii care te pun in legatura cu vehiculul tau. Modelul standard vine cu un dispozitiv clasic de redare muzica.

Finisaj cu Piele + Alcantara

Interiorul vine in doua variante la noul BRZ. finisajul de Piele cu Alcantara este cel optional dar si de nelipsit. Aderenta si pozitia in scaunele sport de inalta calitate asigura o pozitie ideala in timpul virajelor la viteze mari, impreuna cu tapiteria Alcantara ofera un grip in plus, acestea au un centru de greutate foarte jos.

Recunoasterea vocii(3*) si Eyes-Siri

Nu te-ai astepta la atata utilitate de la o masina pur sportiva, dar cu scaunele spate stranse, este suficient spatiu pentru un set de cauciucuri de competitie sau pentru doua genti de golf.

* Alcantara® este o marca inregistrata a Alcantara S.p.A.®