Siguranta

TEHNOLOGII de SIGURANTA

Sasiu cu ramforsari tip inel

SUBARU BRZ ofera un control intens si o protectie la fel de intensa. Designul cadrului intareste cabina pasagerului, de la acoperis pana la usi, stalpi si podea. Acest design, intarit de folosirea otelului de mare densitate, ajuta la disiparea energiei de impact, departe de ocupanti, in cazul unei coliziuni.

Caroserie usoara

Simplitatea designului si folosirea otelului de inalta densitate, au ajutat la reducerea greutatii, totodata facand sasiul mai rigid si mai precis. Mai mult de atat capota de aluminiu usureaza si mai mult vehiculul, in timp ce aduce centrul de gravitatie chiar mai jos.

Vizibilitate Ridicata

O masina care este o incantare la condus, ar trebui sa inspire si incredere. Designul interior inteligent iti ofera vizibilitate exceptionala din toate unghiurile – ajutandu-te sa ai un mai mare control al imprejurimilor.

Controlul Stabilitatii

Acest sistem electronic monitorizeaza o serie de senzori – incluzand franarea, directia si senzorii giroscopici – pentru a te impiedica sa pierzi controlul in timp ce impingi la limita acest SUBARU BRZ.

Airbaguri SRS*

Controlul si vizibilitatea inalta sunt elementare pentru SUBARU BRZ. In orice caz, esti increzator, stiind ca, in cazul unui eveniment nefericit, ai aibag-uri SRS* frontale, airbag-uri cortina SRS* frontale, ca si echipare standard, pentru a te proteja in cazul unui impact. Totodata SUBARU BRZ, vine echipat standard cu aibag SRS* la genunchi, pentru a proteja extremitatile inferioare ale soferului.

Premiat cu 5 stele la testele ANCAP

Proiectata pentru viteza dar si pentru siguranta, Subaru BRZ primeste 5 stele la testul Euro NCAP – maximum pentru un vehicul.

* SRS: Sistem de reținere suplimentar. Eficient cand este folosit in combinatie cu centurile de siguranta.