Subaru aduce o ediție specială strict limitată a Subaru BRZ cu tracțiune spate în două variante de echipare.. 

Echipat cu mai multă putere, mai mult cuplu și o accelerație mai puternică, Subaru BRZ oferă o manevrabilitate și mai bună, mai mult echilibru și o senzație de mașină sport mai pură și mai entuziasmantă, care provine din fiabilitatea și siguranța unui Subaru.

Pentru Subaru, o adevărată mașină sport poate fi, de asemenea, practică și confortabilă. Scaunele largi vă oferă un sprijin confortabil, iar detaliile atent proiectate facilitează accesul la scaune și la spațiul pentru bagaje pentru și mai mult confort, comoditate și distracție în multe situații.

Datorită designului său simetric, arborele cotit al motorului SUBARU BOXER este în linie cu arborele cardanic. Motorul și transmisia au fost poziționate extrem de jos și bine în ampatament. Împreună cu tracțiunea pe roțile din spate, aceasta garantează o stabilitate remarcabilă a condusului cu o agilitate ridicată. Am combinat platforma de conducere agilă cu un sistem de direcție reproiectat, receptiv, care răspunde la fiecare mișcare de direcție cu o precizie și viteză uimitoare.

.

Centrul de greutate scăzut

Datorită tracțiunii pe spate și motorului SUBARU BOXER cu pistoane decalate la 180°, opuse orizontal, centrul de greutate al Subaru BRZ este foarte aproape de sol. Pentru o manevrabilitate extrem de agilă care face ca inima fiecărui iubitor de mașini sport să bată mai repede, greutatea și înălțimea totală a vehiculului au fost reduse.

Corp ușor

Deși protecția împotriva coliziunii este crescută și caroseria este și mai rigidă, a fost posibilă reducerea greutății vehiculului. Pe lângă construcția cadrului intern și utilizarea componentelor formate la cald și a panourilor de oțel de înaltă rezistență, capota, plafonul și aripile sunt realizate din aluminiu pentru a menține vehiculul ușor și manevrabil.

Aerodinamică

În procesul de proiectare al modelului Subaru BRZ, s-a acordat o atenție deosebită îmbunătățirii rezistenței la aer și asigurării unei stabilități remarcabile în timpul condusului. Diverse elemente ale autovehiculului, precum spoilerul spate integrat, pasajele roților și pragurile laterale, au fost concepute pentru a genera o mai mare forță aerodinamică și pentru a reduce rezistența aerodinamică la viteze ridicate.

O privire și știi cum conduce Subaru BRZ. Fața sa adâncă și lată este izbitoare și atemporală; contururile sale dinamice oferă o idee despre experiența de condus captivantă care va apărea la fiecare colț

Experiență cu toate simțurile

De îndată ce intri în Subaru BRZ, ți se prezintă o mașină sport de ultimă generație. Active Sound Control creează un sunet puternic și original al motorului pentru cea mai pură senzație de mașină sport. Veți rămâne mereu conectat la Subaru BRZ prin intermediul sistemului de infotainment cu afișajul central dezvoltat și mai ușor de utilizat.

Echilibrat și controlat

Distribuția aproape perfectă a greutății în direcția longitudinală conferă SUBARU BRZ un echilibru și o tracțiune remarcabile în timpul accelerării, frânării și virajelor, menținând astfel vehiculul stabil chiar și în condiții de condus extrem de sportiv.

SUBARU BRZ

Cere o ofertă personalizată