Fiind un SUV compact de dimensiuni mari, noul Crosstrek face ca fiecare excursie în oraș și aventură în sălbăticie să fie și mai incitantă.

Designul său uimitor, dinamic, cu o față puternică și aripile în sus, este o bucurie de privit, în timp ce tracțiunea integrală „Symmetrical AWD” cu sistemul de asistență integrală X-Mode și garda la sol generoasă asigură capabilități off-road încrezătoare.

A treia generație de modele, care va fi lansată la începutul anului 2024, a fost redenumită și supusă unei reproiectări complete. În plus față de îmbunătățirile aduse motorului, această versiune include o serie de soluții inovatoare, precum lumini de poziție laterale LED, un ecran vertical și integrarea strategică a metalelor ușoare pentru o distribuție optimă a greutății în diferite părți ale caroseriei.

Subaru Crosstrek este un automobil versatil, care se distinge prin tracțiunea integrală, tehnologia eficientă SUBARU e-BOXER și sistemele avansate de asistență a șoferului incluse ca dotare standard. Cabina ergonomică impresionează prin excelentele niveluri de vizibilitate și tehnologiile moderne de infotainment integrate.

Cu noul Crosstrek, vă puteți bucura de confortul care vă face viața de zi cu zi mai plăcută. În timp ce conduceți confortabil până la destinație, puteți asculta muzica preferată, vă puteți verifica mesajele sau puteți efectua un apel telefonic.

Garda la sol mare

Crosstrek a fost dezvoltat nu numai cu garda la sol mare tipică SUV-urilor, ci și cu valori impresionante pentru unghiul rampei și unghiul de apropiere față și spate. Toate aceste valori au fost concepute pentru a vă permite să depășiți în siguranță obstacolele fără a deteriora vehiculul sau a rămâne blocat.

Tracțiune integrală simetrică

Cu tracțiunea integrală permanentă „Symmetrical AWD” de la Subaru, motorul, transmisia și arborele cardan sunt într-o singură linie. Acest design tipic Subaru transferă forțele de antrenare către roți într-un mod perfect echilibrat, făcând mașina pe cât de stabilă, pe atât de agilă.

Raport de conducere de la Sebastian de la Subaru

SUV-ul compact își face treaba atunci când Sebastian de la Subaru conduce într-un centru pitoresc al orașului, pe drumuri de țară întortocheate sau drumuri de pământ denivelate – și, de asemenea, traversează un pârâu.

SUBARU e-BOXER

Pentru o mai mare eficiență a condusului, sistemul SUBARU e-BOXER distribuie puterea intre motorul SUBARU BOXER și motorul electric, perfect adaptate conditiilor de condus respective. Împreună cu Lineartronic, acest lucru duce la o livrare de putere silențioasă, echilibrată și puternică, ceea ce face experiența de condus și mai plăcută.

Stabilitate ridicată la conducere

Centrul de greutate scăzut și designul plat asigură o mai bună stabilitate a condusului decât alte tipuri de motoare.

Lineartronic

Transmisia automată cu variație continuă Lineartronic poate seta orice raport de transmisie din gama sa. Rezultatul este o accelerare lină și continuă care menține motorul în cea mai eficientă gamă. Rezultatul: conducere lină, performanță de condus sportivă și eficiență crescută a consumului de combustibil. Există și sistemul de tracțiune integrală Subaru cu distribuție activă a cuplului. Distribuția cuplului este reglată continuu între roțile din față și din spate în funcție de condițiile de conducere.

Platforma Globală Subaru

Platforma Globală Subaru, care este echipată cu cele mai moderne tehnologii și este de ultimă dezvoltare, construcția cadrului interior și tracțiunea integrală, care a fost optimizată continuu de peste 50 de ani, oferă tuturor pasagerilor o stare și mai plăcută și mai plăcută. experiență de conducere liniștitoare. Datorită utilizării îmbunătățite a adezivilor structurali și punctelor rigide de montare ale suspensiei, dinamica generală de conducere a fost optimizată în continuare, astfel încât toată lumea să se poată bucura de timpul petrecut împreună la bord.

Construcție cadru intern

Mișcările bruște de smucitură în timpul conducerii sunt reduse de construcția cadrului intern și de utilizarea adezivilor de construcție. Pentru că atunci când senzația de direcție și mișcările vehiculului sunt consistente, dinamica de condus și stabilitatea pe drum se îmbunătățesc.

Tracțiune integrală simetrică

Cu tracțiunea integrală permanentă „Symmetrical AWD” de la Subaru, motorul, transmisia și arborele cardan sunt într-o singură linie. Acest design tipic Subaru transferă forțele de antrenare către roți într-un mod perfect echilibrat, făcând mașina pe cât de stabilă, pe atât de agilă.

Dualer X-MODE

Profită la maximum de potențialul vehiculului tău cu dual X-Mode. În funcție de condițiile drumului, puteți selecta cu ușurință modul adecvat [SNOW/DIRT] sau [D.SNOW/MUD] pe ecranul tactil de 11,6 inchi (29,5 cm).

noul crosstrek

Cere o ofertă personalizată