Când siguranța, performanța și eficiența energetică se întâlnesc, rezultă o experiență de conducere excepțională. Subaru Forester integrează într-un mod inovator moștenirea Subaru, oferind o călătorie rutieră remarcabilă, îmbogățită cu confort, siguranță și o versatilitate de neegalat până în acest moment.

Subaru Forester este recunoscut și apreciat pentru fiabilitatea sa, capacitățile sale de a traversa terenuri dificile și confortul oferit pasagerilor. Devine așadar o opțiune preferată pentru cei care își doresc un SUV compact și versatil, potrivit atât pentru mediul urban, cât și pentru explorări off-road.

Veți fi impresionat de frumusețea și performanța excepțională a acestui vehicul. Cu Subaru Forester, veți avea oportunitatea de a descoperi cele mai îndepărtate colțuri ale munților, traversând râuri agitate și străbătând păduri dese. Indiferent de destinație, Forester vă va însoți, oferind siguranță și confort în toate excursiile.

Subaru Forester oferă un sanctuar de confort și liniște. Materiale de calitate și o atenție la detalii creează un mediu plăcut, iar spațiul generos pentru pasageri și bagaje asigură că fiecare călătorie este plină de comoditate și relaxare.

Garda la sol mare

Crosstrek a fost dezvoltat nu numai cu garda la sol mare tipică SUV-urilor, ci și cu valori impresionante pentru unghiul rampei și unghiul de apropiere față și spate. Toate aceste valori au fost concepute pentru a vă permite să depășiți în siguranță obstacolele fără a deteriora vehiculul sau a rămâne blocat.

Tracțiune integrală simetrică

Cu tracțiunea integrală permanentă „Symmetrical AWD” de la Subaru, motorul, transmisia și arborele cardan sunt într-o singură linie. Acest design tipic Subaru transferă forțele de antrenare către roți într-un mod perfect echilibrat, făcând mașina pe cât de stabilă, pe atât de agilă.

Dualer X-MODE

Profită la maximum de potențialul vehiculului tău cu dual X-Mode. În funcție de condițiile drumului, puteți selecta cu ușurință modul adecvat [SNOW/DIRT] sau [D.SNOW/MUD] pe ecranul tactil de 11,6 inchi (29,5 cm).

Platforma Globală Subaru

Platforma Globală Subaru, care este echipată cu cele mai moderne tehnologii și este de ultimă dezvoltare, construcția cadrului interior și tracțiunea integrală, care a fost optimizată continuu de peste 50 de ani, oferă tuturor pasagerilor o stare și mai plăcută și mai plăcută. experiență de conducere liniștitoare. Datorită utilizării îmbunătățite a adezivilor structurali și punctelor rigide de montare ale suspensiei, dinamica generală de conducere a fost optimizată în continuare, astfel încât toată lumea să se poată bucura de timpul petrecut împreună la bord.

Forester hybrid

Cere o ofertă personalizată