Outback este un însoțitor de încredere, întotdeauna pregătit să vă poarte în aventuri și să vă aducă înapoi acasă în siguranță. Cu o prezență impunătoare și linii fluide, atrage atenția oriunde merge, fie că străbate străzile aglomerate ale orașului sau se îndreaptă către locuri sălbatice și neexplorate..

Cu tracțiune integrală standard și o gardă la sol generoasă, Outback este pregătit să abordeze diverse terenuri. Indiferent dacă este vorba de zăpada munților sau de cărările prăfoase ale pădurii, acesta se deplasează cu fluiditate și siguranță, oferindu-le conducătorilor săi experiențe memorabile în aer liber..

Outback nu este doar un simplu vehicul, ci un partener de nădejde în aventuri. Este alături de tine în fiecare călătorie, fie că este vorba de traseele zilnice către școală sau de excursiile la capătul lumii. Cu fiecare kilometru parcurs, Outback devine mai mult decât un simplu automobil – devine o parte din povestea ta, din amintirile tale și din aventurile tale.

Garda la sol mare

Crosstrek a fost dezvoltat nu numai cu garda la sol mare tipică SUV-urilor, ci și cu valori impresionante pentru unghiul rampei și unghiul de apropiere față și spate. Toate aceste valori au fost concepute pentru a vă permite să depășiți în siguranță obstacolele fără a deteriora vehiculul sau a rămâne blocat.

Tracțiune integrală simetrică

Cu tracțiunea integrală permanentă „Symmetrical AWD” de la Subaru, motorul, transmisia și arborele cardan sunt într-o singură linie. Acest design tipic Subaru transferă forțele de antrenare către roți într-un mod perfect echilibrat, făcând mașina pe cât de stabilă, pe atât de agilă.

outback

Cere o ofertă personalizată