Exterior

CULORI DISPONIBILE

2.0D Premium

2.0i Premium Roofrail Edition

2.0i Premium

1.6i Premium Roofrail Edition

1.6i Premium

ECHIPARE

Faruri Adaptive pe Directie (SHR) cu LED

Atunci cand efectuezi un viraj, noaptea, directia de iluminare a farurilor se deplaseaza la stanga sau la dreapta, in functie de directia in care manevrezi volanul, pentru a asigura o mai buna vizibilitate alaturi de intensitatea puternica a xenonului.

Faruri Ceata

Proiectoarele de ceata se pot utiliza de asemenea si ca lumina de intalnire in timpul zilei. Acestea emit un fascicul larg de lumina care atenueaza efectul de orbire, mai ales pe timp de ceata, aducand un plus de siguranta.

Stopuri combinate cu LED

Mentine atat stilul cat si vizibilitatea cu stopurile spate in combinatie cu LED, care sunt dotate cu lumini spate LED si lampi de stop, lumini de ceata, semnalizari si lumini marsalier.

Jante de Aliaj Aluminiu 17-inch

Subaru XV vine echipat cu un set de jante pe 17 inch din aliaj de aluminiu, cu design 100% original. Vor arata bine pe covorul rosu, pe sosea sau pe munte. Ofera un look cool Non-Stop.

Stergatoare Parbriz Automate

Stergatoarele automate detecteaza stropii de apa de pe parbriz si isi regleaza automat intervalul si viteza de stergere.

Sine portbagaj plafon

Pregatit sa iti sustina accesoriile vietii, sinele de portbagaj de pe XV adauga un plus de utilitate confortului tau in vacantele tale. Optiune de baza la editiile Roofrail Premium.

Trapa Electrica Glisanta

Trapa mare ofera o vedere panoramica si adiere proaspata pentru pasagerii din fata si din spate. Aceasta este prevazuta cu o cortina (parasolar manual) glisanta care impiedica razele soarelui sa deranjeze in timpul plimbarilor cu Subaru XV.

Camera pentru mers cu spatele

Bucurati-va de capacitatea de a va strecura cu usurinta in spatiile inguste ale orasului, cu SUBARU XV, folosind camera din spate, la modelele standard Premium 1.6i , 1.6i Premium Roofrail, 2.0i Premium , 2.0i Premium Roofrail, 2.0D Premium. Cand schimbati in marsarier, camera afiseaza o imagine live pe ecranul din bordul masinii,impreuna cu liniile directoare pentru a ajuta la manevrele de parcare.

Arcade de plastic pentru Aripi

Pune-ti amprenta.. Arcadele de plastic antizgarieturi pentru aripile masinii, dau un aer de sportivitate in plus masinii. Un look street-smart arata ca Subaru XV este gata pentru orice in orice moment.