Interior

Piele Neagra

Textil Negru

ECHIPARE

Acces Fara-Cheie si Buton START/STOP motor

Avand cheia breloc asupra dumneavoastra puteti debloca toate usile inclusiv portbagajul, doar prin atingerea manerului. Puteti porni/opri de asemenea si motorul prin apasarea unui sigur buton de START/STOP. Subaru te lasa sa descui chiar si fara cheie prin inserarea unui cod PIN din 5 cifre.

Pilot Automat

Control printr-o atingere permite șoferului să stabilească și să mențină o viteză constanta, acest lucru fiind convenabil pe distante lungi pe autostrada.

Dubla Climatizare

Puteti controla independent fluxul de aer sau temperatura pentru sofer sau pasageri, cu ajutorul sistemului dual de climatizare. Un filtru microscopic previne intrarea prafului in cabina.

Cotiera spate

In bancheta din spate se afla cotiera pentru pasagerii din spate, care poate fi utilizata drept cotiera cat si suport pentru pahare.

SUBARU Starlink (1*)

Sistemul SUBARU Starlink va asigura accesul la internet, radio, aplicatii si multe altele prin intermediul unui touchscreen multifunctional sau cu comanda vocala.

Hands-free cu Bluetooth (2*)

Sistemul Bluetouth conecteaza automat microfonul din plafon cu hands-free-ul telefonului. De asemenea Blutouth-ul prin wireless, va permite sa ascultati muzica preferata sau sa cititi email-urile.

Control cu Touch-Screen

Ecranul touch va permite sa selectati muzica dorita la fel cum faceti pe telefonul dumneavoastra. Pur si simplu conectati telefonul la Blotouth(2*) sau prin USB si selectati melodia dorita, sa navigati sau sa gasiti destinatia dorita.

Dysplay Multifunctional

Pozitionat pentru a fi perfect vizibil, cu un minim de distragere a atentiei in timp ce conduci, ecranul iti arata o varietate de informatii care te pun in legatura cu vehiculul tau.

Recunoasterea vocii(3*) si Eyes-Siri

Subarul tau are mai multe optiuni ale “mainilor libere” fata de modelele precedente, gratie recunoasterii vocale si a sisteului Siri Eyes Free, toate integrate in sistemul multifunctional cu display situat in panoul de bord. Siri se utilizeaza pentru a conecta dispozitivele Apple, premitandu-va sa efectuati apeluri hands-free, pentru a reda muzica, a verifica e-mailuri ori pentru a cauta pe Web.

Sistemul de 6 sau 4 boxe Audio Premium

Lasa muzica sa prinda viata cu puternicul sistem de 4 boxe de 140 W, pentru modelele 1.6i si 2.0D sau 6 boxe standard de 180 W pentru modelele 1.6i Premium, 1.6i Premium Roofrail, 2.0i Premium, 2.0i Premium Roofrail si 2.0D Premium. Sistemul audio pentru SUBARU XV, a fost reglat astfel incat sa redea un sunet bogat, care sa inacante simturile. Optiunea cu 6 boxe beneficiaza de: intrare USB, Bluetooth (2*), apelare hands-free si doua difuzoare suplimentare integrate in panoul de bord, care accentueaza mai mult mediile si inaltele pentru un sunet deplin.

Sistem ventilatie spate

Redati melodia preferata oricand. Conectati iPod-ul(6*) sau un alt dispozitiv portabil la AUX standard, sau optional la una dintre cele 2 intrari USB si ascultati muzica favorita in format MP3 sau WMA (7*). In plus comanda vocala va permite sa cautati muzica sau sau sa accesati alte comenzi.

Consola centrala cu suport de pahare

Exista idei mari chiar si pentru lucrurile marunte ale vietii. Buzunarele în fiecare ușă includ suporturi pentru sticle pentru a va pastra hidratat. Consola centrală include suporturi pentru pahare, o tavă și o cotieră imbracata, care contine o priza de alimentare de 12V .

*1 Soferul este responsabil pentru conditiile de drum de aceea recomandam sa se foloseasca cat mai putin ecranul cu Touchscreen in timp ce conduce.
*2 Bluetooth® este marca inregistrata a Bluetooth SIG, Inc. America.
*3 Recunoasterea vocala este compatibila cu mai multe limbi dar nu cu toate cele existente.
*4 Produsele Apple compatibile cu Siri (iPhone®, iPad®, iPod touch®, etc.) sunt necesare.
*5 Apple®, iPod®, Siri® si iTunes® sunt marci inregistrate Apple Inc. App Store® este marca de servicii Apple Inc.
*6 Apple®, iPhone® si iPod® sunt marci inregistrate Apple Inc.
*7 WMA: WMA sunt marci inregistrate ale Microsoft Corporation.