TIVOLI

SsangYong a lansat în 2015 noul său SUV de clasă B sub numele de Tivoli.

”Tivoli” este numele unui oraș italian din apropierea Romei, cunoscut pentru moștenirea culturală, palatele sale și frumusețea zonei. ”Tivoli” este inspirația pentru noul SUV compact, aduce bucurie și emoție și duce mai departe moștenirea lui Ssangyong ca un specialist în construcția de SUV-uri.

Exteriorul lui Tivoli trădează un stil urban și dinamic, cu o siluetă zveltă, robustă și fluentă ce atrage privirile. Partea frontală denotă forță și  încredere în sine și beneficiază de blocuri optice cu lumini de zi cu LED și faruri cu Xenon. Linia mediană ascendentă, inserțiile laterale  negre subliniază profilul sportiv al lui Tivoli și conduc privirea către posteriorul tineresc, echilibrat, cu umerii arcuiți deasupra roților și mărginiți de blocurile optice cu LED.

În interior, designeriii Ssangyong au conceput  un habitaclu foarte spațios, cu un stil modern, bogat în spații de depozitare, facilitând accesul la echipamente IT și pregătit să satisfacă exigențele proprietarilor. Habitaclul și portbagajul sunt poate cele mai spațioase din categoria sa oferind posibilități excelente de compartimentare și depozitare. Scaunele sportive, ergonomice distinse cu premiul ”Ergonomics Design Grand Prize” sunt adaptate la forma corpului uman, asigură un suport lateral excelent și contribuie la savurarea fiecărui kilometru petrecut la bordul unui Tivoli.

Panoul de instrumente este clar, lizibil și cu iluminarea de fundal personalizabilă în șase culori. Volanul sport cu partea inferioară teşită, învelit într-o piele fină, plăcută la atingere și sistemul multimedia și navigaţia TomTom prevăzut cu un ecran de 7″, servesc și ele confortului dumneavoastră.

Tivoli beneficiază de cea mai modernă tehnologie disponibilă în segmentul său, pilot automat, sistem  electronic de controlal motorului Start-Stop, pornire fără cheie, panou de bord LED cu iluminare de fundal în șase culori opționale, scaunul șoferului ventilat etc.

Direcția Smart Steer permite șoferului selecția modului Sport, Normal sau Confort în timp ce transmisia automată permite alegerea unui mod de funcționare Eco-pentru consum mic de combustibil, Power-pentru sportivitate sau Winter-asistarea șoferului la rularea pe drum alunecos.

În privința siguranței, Tivoli vine cu o echipare de excepție cu 7 airbaguri, cu o caroserie deosebit de puternică și masivă construită din oțel de înaltă rezistență(71,4%) din care oțel ultra-rezistent cu bor(40%) și cu o gamă extinsă de sisteme electronice de control (ESP, FTCS, EBD, ABS, ARP,HSA,HBA-ESS).

Pentru noul model Tivoli, Ssangyong a dezvoltat două motoare noi, 1,6 litri diesel și 1,6 litri benzină, care sunt conectate la transmisii manuale cu 6 trepte sau transmisii automate Aisin cu 6 trepte, noul model fiind disponibil și în versiune cu tracțiune 4×4.

 

TIVOLI – I LOV IT

Galerie Foto si video