Siguranta

SIGURANTA ACTIVA PENTRU EVITAREA UNEI COLIZIUNI

Multe dintre functiile ce fac din modelul WRX STI o masina placuta la condus pastreaza de asemenea pasagerii in afara pericolului. Manevrarea stabila, receptiva a sistemului sau Symmetrical AWD este sporita de centrul scazut de greutate al motorului sau de tip SUBARU BOXER. Acesta este in dotare standard alaturi de sistemul Multi-mode avansat; Sistemul de Control al Dinamicii Autovehiculului, suspensie ferma si sistem de franare performant Brembo imbunatatite cu ABS Super Sport si Electronic Brake-Force Distribution. Aceste caracteristici, combinate cu o directie rapida, functioneaza impreuna pentru a spori abilitatile excelente ale soferului in a evita coliziuni. *1Functionalitatea Multi-Mode disponibila doar in cazul transmisiei manuale cu 6 trepte de viteza. *2 Brembo este marca comerciala inregistrata a Brembo S.p.A

TEHNOLOGII de SIGURANTA

SCAUNE, CENTURI SI AIRBAG-URI

Centurile de siguranta frontale pretensionate sunt ajustabile pentru a sustine ferm pasagerii pe locurile lor si dispun de limitatoare de incarcatura ce micsoreaza fortele majore catre piept. Airbaguri frontale de tip SRS, laterale si airbaguri cortina de tip SRS se afla in dotarea standard.Si de asemenea margini si ancore ISO-FIX faciliteaza instalarea de scaune de siguranta compatibile pentru copii.

FRANE DE TIP BREMBO

Frane mari si de renume de tip Brembo fac parte din dotarea standard pentru orice WRX STI. In parteneriat cu firma Super Sport ABS si Electronic Brake-force Distribution, te vei simti confortabil stiind ca vehiculul poate fi oprit la fel de rapid cum a pornit. *1 Brembo este marca comerciala inregistrata a Brembo S.p.A.

CADRE DE RIGIDIZARE IN FORMA DE INEL(WRX STI, E-5AT)

Cadrele de rigidizare in forma de cerc intaresc cabina de la plafon catre usi, stalpi si podea. Aceasta constructie ajuta la indepartarea fortei de impact departe de pasageri in cazul unei coliziuni. Zona de deformare din fata este parte integranta a cadrului.