XLV

NOUL XLV: MAI MULT DECÂT SPAŢIU!

 

Prin latura sa multifuncţională, practică, noul SsangYong XLV va deveni preferatul familiei. Portbagajul uriaș și spaţiile interioare generoase vor face viaţa mai ușoară. Cel mai vechi producător de mașini din Coreea de Sud reunește în acest nou SUV o amenajare interioară exigentă, noi motoare performante și o siguranţă excepţională.

 

EXTINDE DISTRACŢIA ÎN FAMILIE Pregătește toate bagajele și pornește la drum! În portbagajul imens al noului XLV poţi încărca și descărca ușor valizele și geamantanele familiei și pot călători confortabil și cinci adulţi.

 

O EXPRESIE A ÎNCREDERII. O ATITUDINE. Partea frontală îmbină armonios elemente contrastante. Blocurile optice elegante încadrează grila îngustă a radiatorului în timp ce în partea inferioară, farurile de ceaţă sunt topite într-un element unitar, masiv și robust.

 

UN PROFIL ALUNGIT. 720 de litri are portbagajul lui XLV și este una din consecinţele extinderii corpului din spatele stâlpului ”C”. A crescut și spaţiul la picioare al pasagerilor din spate și s-a îmbunătăţit și flexibilitatea la încărcare în portbagaj. Linia descendentă a plafonului inspiră dinamism în timp ce stâlpii ”A” și ”C” înclinaţi, cu inserţii lucioase de culoare neagră accentuează personalitatea XLV-ului.

 

LINII CURATE, SIMPLE. XLV atrage atât prin simplitatea liniilor designului său cât și prin multifuncţionalitatea sa. Un SUV cu care poţi călători oriunde dorești, la birou, de luni până vineri sau poţi umple portbagajul pentru un weekend prelungit cu familia reunită.

 

PANOU DE INSTRUMENTE CLAR ȘI INTUITIV, CU FUNCŢII PERSONALIZABILE. Volanul este îmbracat de o piele fină, plăcută la atingere, partea inferioară teşită a acestuia accentuează aerul sportiv și facilitează accesul în și din XLV, iar op iunea de încălzire a volanului oferă o priză comfortabilă pe timp de iarnă. Sistemul multimedia și de navigaţie prevăzut cu un ecran de 7″ se integrează elegant în partea superioară a consolei centrale. Tabloul de bord cu iluminarea de fundal disponibilă în 6 culori, permite alegerea uneia din culorile roșu, albastru, albastru-deschis, galben, alb și negru. Toate, pentru plăcerea și confortul dumneavoastră.

 

CONFORT LA SUPERLATIV PENTRU TOŢI CEI CINCI OCUPANŢI. Scaunele sportive, ergonomice, cu un design premiat ale noului XLV sunt adaptate la forma corpului uman şi sunt fabricate cu două tipuri de perne, de densităţi diferite. În aceste scaune deplasările lungi nu sunt obositoare și se asigură totodată un suport lateral excelent.

 

POATE CEL MAI SPAŢIOS HABITACLU ȘI PORTBAGAJ DIN CATEGORIA SA. Datorită portbagajului deosebit de spaţios de 720 de litri, a banchetei spate rabatabile total sau parţial în raport 60:40 precum şi a nenumăratelor spaţii de depozitare mai mici sau mai mari din habitaclu şi din portbagaj, nimic nu mai trebuie lăsat acasă! Iar mulţumită conectorului de 220V amplasat în portbagaj puteţi folosi aparatele electrocasnice portabile oriunde vă duc drumurile.

 

CELE MAI NOI MOTOARE ȘI TRANSMISII. Cele mai noi motoare Ssangyong, dezvoltate în Europa, satisfăcând normele Euro 6, pe benzină de 1,6 litri, fabricat integral din aluminiu, respectiv pe diesel de 1,6 litri cu injecţie directă, cu rampă comună (common rail) şi cu turbocompresor cu geometrie variabilă, au un cuplu motor foarte ridicat, fiind totuşi deosebit de silenţioase şi economice.

Ambele motoare pot fi cuplate cu transmisie manuală în 6 trepte sau transmisie automată Aisin cu 6 trepte

 

SENZAŢIE EXCEPŢIONALĂ LA VOLAN, CHIAR ȘI ÎN CONDIŢII DE DRUM DIFICILE. Ssangyong produce autovehicule 4×4 de peste 60 de ani. Cunoştinţele şi experienţa acumulate în aceste decenii se materializează şi în noul crossover XLV. Platforma lui XLV şi distribuţia pe lanţ au fost proiectate în aşa fel încât să facă faţă în mod demn legendarei fiabilităţi a mărcii, atât pe drumurile publice cât şi în teren accidentat, asigurând plăcerea şi siguranţa şofatului în orice împrejurări.

Galerie Foto

Culori disponibile