Siguranța și tehnologia inovatoare alături de mașinile SUBARU

Mașinile Subaru sunt apreciate pentru o varietate de motive. Ele beneficiază de o reputație favorabilă datorită caracteristicilor distinctive și inovațiilor tehnologice. Aceste aspecte se contopesc armonios, conferind mașinilor Subaru un farmec aparte pentru cei ce caută fiabilitate, performanță și versatilitate în fața diverselor condiții de conducere.

Povestea SUBARU

Subaru este cunoscut în special pentru că folosește motoare cu pistoane dispuse pe orizontală în majoritatea autovehiculelor ce le produce. Compania a decis să utilizeze tracțiunea 4X4 la toate automobilele pe care le comercializează pe piața internațională începând cu anul 1996.

Reputația solidă a Subaru Corporation se datorează accentului său neobosit pe siguranță, fiabilitate și performanță. Mașinile Subaru sunt renumite pentru designul lor unic de motor boxer, sistemul de tracțiune integrală simetrică și angajamentul ferm de a satisface nevoile clienților activi și pasionați de viața sănătoasă. Datorită acestor caracteristici și a calității lor superioare, Subaru a câștigat o bază de clienți loiali și continuă să fie un jucător important în industria auto la nivel global.

Aceste tehnologii reflectă angajamentul Subaru față de inovație, siguranță și performanță, contribuind la poziționarea sa în rândul mărcilor auto orientate spre calitate și durabilitate. 

Subaru integrează o varietate de tehnologii în gama sa de mașini, cu scopul de a oferi o experiență avansată în ceea ce privește conducerea, siguranța și confortul. Majoritatea modelelor Subaru sunt dotate cu sistemul de tracțiune integrală permanentă, cunoscut sub numele de Symmetrical AWD. Acest sistem garantează o distribuție uniformă a puterii către toate cele patru roți, îmbunătățind astfel aderența și stabilitatea.

Motoarele Subaru utilizează configurația Boxer, în care cilindrii sunt plasați orizontal. Această abordare contribuie la coborârea centrului de greutate, având ca rezultat îmbunătățirea manevrabilității și stabilității. STARLINK reprezintă sistemul de infotainment al Subaru, ce include funcționalități precum ecran tactil, conectivitate smartphone, sistem de navigație, informații despre trafic și opțiuni de divertisment.

FORESTER

OUTBACK

crosstrek

impreza 2023

BRZ

ALEGE SUBARU

Informațiile complete pentru aceste automobile sunt disponibile la sediul nostru. Aici vei putea efectua un test drive cu mașina Subaru dorită, având astfel ocazia să identifici modelul care ți se potrivește cel mai bine.