Subaru

Siguranța și tehnologia inovatoare alături de mașinile SUBARU

Mașinile Subaru sunt apreciate pentru mai multe motive, iar reputația lor pozitivă se datorează unor caracteristici distincte și inovații tehnologice. Aceste elemente combinate pentru a face mașinile Subaru atractive pentru cei care apreciază fiabilitatea, performanța și capacitatea de a se descurca într-o varietate de condiții de conducere.

SUBARU XV
SUBARU SOLTERRA
SUBARU OUTBACK
SUBARU FORESTER

Povestea SUBARU

Subaru este cunoscut în special pentru că folosește motoare cu pistoane dispuse pe orizontală în majoritatea autovehiculelor ce le produce. Compania a decis să utilizeze tracțiunea 4X4 la toate automobilele pe care le comercializează pe piața internațională începând cu anul 1996. De asemenea oferă multe versiuni de motor turbo pentru vehiculele de pasageri precum modelul Impreza WRX care este bine cunoscut în sporturile cu motor (raliu). Alte modele ce au motor turbo sunt Forester XT și Impreza STI.

Reputația solidă a Subaru Corporation se datorează accentului său neobosit pe siguranță, fiabilitate și performanță. Mașinile Subaru sunt renumite pentru designul lor unic de motor boxer, sistemul de tracțiune integrală simetrică și angajamentul ferm de a satisface nevoile clienților activi și pasionați de viața sănătoasă. Datorită acestor caracteristici și a calității lor superioare, Subaru a câștigat o bază de clienți loiali și continuă să fie un jucător important în industria auto la nivel global.

TEHNOLOGIA SUBARU

Aceste tehnologii reflectă angajamentul Subaru față de inovație, siguranță și performanță, contribuind la poziționarea sa în rândul mărcilor auto orientate spre calitate și durabilitate. 

Subaru integrează diverse tehnologii în gama sa de vehicule, pentru a oferi o experiență avansată de conducere, siguranță și confort. Majoritatea modelelor Subaru sunt echipate cu un sistem de tracțiune integrală permanentă, numit Symmetrical AWD. Acest sistem asigură distribuția uniformă a puterii către toate cele patru roți, îmbunătățind astfel aderența și stabilitatea.

Motoarele Subaru utilizează configurația Boxer, în care cilindrii sunt dispuși orizontal. Acest design contribuie la un centru de greutate mai scăzut, ceea ce îmbunătățește manevrabilitatea și stabilitatea. STARLINK este sistemul de infotainment al Subaru, care include funcții precum ecran tactil, conectivitate smartphone, navigație, informații despre trafic și opțiuni de divertisment.

Programează o vizită