Cu designul său jucăuș, noul Impreza nu numai că îți condimentează aventurile de weekend cu un plus de distracție. Cu echipamente de ultimă generație, Impreza te face să aștepți cu nerăbdare călătoriile care vor veni la fiecare călătorie. Indiferent dacă doriți să navigați prin canioanele urbane sau pur și simplu să vă plimbați pe drumurile de țară, lăsați experiența de condus dinamică și receptivă a lui Impreza să vă captiveze. 

Impreza impresionează și în cea mai recentă generație de modele ca mașină compactă, cu o gamă neobișnuit de extinsă de echipamente standard.

Pe lângă tracțiunea integrală standard, acest lucru este asigurat și de componente dezvoltate în continuare, cum ar fi tehnologia eficientă SUBARU e-BOXER sau sistemele moderne de asistență pentru șofer.

Cu noul Impreza, vă puteți bucura de confortul care vă face viața de zi cu zi mai plăcută. În timp ce conduceți confortabil până la destinație, puteți asculta muzica preferată, vă puteți verifica mesajele sau puteți efectua un apel telefonic.

Garda la sol mare

Crosstrek a fost dezvoltat nu numai cu garda la sol mare tipică SUV-urilor, ci și cu valori impresionante pentru unghiul rampei și unghiul de apropiere față și spate. Toate aceste valori au fost concepute pentru a vă permite să depășiți în siguranță obstacolele fără a deteriora vehiculul sau a rămâne blocat.

Tracțiune integrală simetrică

Cu tracțiunea integrală permanentă „Symmetrical AWD” de la Subaru, motorul, transmisia și arborele cardan sunt într-o singură linie. Acest design tipic Subaru transferă forțele de antrenare către roți într-un mod perfect echilibrat, făcând mașina pe cât de stabilă, pe atât de agilă.

Raport de conducere de la Sebastian de la Subaru

Sebastian de la Subaru se simte confortabil în Impreza încă de la început, în timpul testării sale, atât în ​​medii urbane, cât și în călătoriile întortocheate.

SUBARU e-BOXER

Pentru o mai mare eficiență a condusului, sistemul SUBARU e-BOXER distribuie puterea intre motorul SUBARU BOXER și motorul electric, perfect adaptate conditiilor de condus respective. Împreună cu Lineartronic, acest lucru duce la o livrare de putere silențioasă, echilibrată și puternică, ceea ce face experiența de condus și mai plăcută.

Stabilitate ridicată la conducere

Centrul de greutate scăzut și designul plat asigură o mai bună stabilitate a condusului decât alte tipuri de motoare.

Lineartronic

Transmisia automată cu variație continuă Lineartronic poate seta orice raport de transmisie din gama sa. Rezultatul este o accelerare lină și continuă care menține motorul în cea mai eficientă gamă. Rezultatul: conducere lină, performanță de condus sportivă și eficiență crescută a consumului de combustibil. Există și sistemul de tracțiune integrală Subaru cu distribuție activă a cuplului. Distribuția cuplului este reglată continuu între roțile din față și din spate în funcție de condițiile de conducere.

Platforma Globală Subaru

Platforma Globală Subaru, care este echipată cu cele mai moderne tehnologii și este de ultimă dezvoltare, construcția cadrului interior și tracțiunea integrală, care a fost optimizată continuu de peste 50 de ani, oferă tuturor pasagerilor o stare și mai plăcută și mai plăcută. experiență de conducere liniștitoare. Datorită utilizării îmbunătățite a adezivilor structurali și punctelor rigide de montare ale suspensiei, dinamica generală de conducere a fost optimizată în continuare, astfel încât toată lumea să se poată bucura de timpul petrecut împreună la bord.

Construcție cadru intern

Mișcările bruște de smucitură în timpul conducerii sunt reduse de construcția cadrului intern și de utilizarea adezivilor de construcție. Pentru că atunci când senzația de direcție și mișcările vehiculului sunt consistente, dinamica de condus și stabilitatea pe drum se îmbunătățesc.

Tracțiune integrală simetrică

Cu tracțiunea integrală permanentă „Symmetrical AWD” de la Subaru, motorul, transmisia și arborele cardan sunt într-o singură linie. Acest design tipic Subaru transferă forțele de antrenare către roți într-un mod perfect echilibrat, făcând mașina pe cât de stabilă, pe atât de agilă.

Dualer X-MODE

Profită la maximum de potențialul vehiculului tău cu dual X-Mode. În funcție de condițiile drumului, puteți selecta cu ușurință modul adecvat [SNOW/DIRT] sau [D.SNOW/MUD] pe ecranul tactil de 11,6 inchi (29,5 cm).

noul IMPREZA

Cere o ofertă personalizată